Krabirol

Ez a Thaifold tema nagyon komoly dolog, nem piskota! Tegnap voltunk 11km-es kenu turan, kicsit izomlazam van. Delutan meg elmentunk elefantolni is az erdobe. Megijedtem mikor egy nagyobb patakon baktattunk at. Utkozben kullantott is egyet uj baratunk majd mast is amibe belerengett a fel erdo es a falevelek is. Ilyenkor bizony eszembe jutott Trocsok ur.

Az ido tovabbra is nagyon jo. A tengerpart mellett nagyon dragak a szallasok, de nem europai arakhoz viszonyitva. A tengertol 4 km-re szalltunk meg napi 2400 ft-ert. Innen persze nem lehet legyalogolni a partra csak ugy, de minden napra bereltunk egy robogot es azzal kozlekedunk.

Idaig egy magyar csaladdal talalkoztunk, idejottek telelni mint a medvek. 3 honapra kivettek egy hazat es berelnek egy kocsit. Meg tudom oket erteni.

Ez a motorozas nagy szabadsagot ad, ott all meg az ember furodni ahol epp a legjobban tetszik a tengerpart. Jo lenne ha itt lennetek, csapatnank egyutt is!

one response for Krabirol

 1. Dr. T. Attila says:

  Szevasz Haver

  Örülök hogy jól érzitek magatokat. Nem lehet semmi ott lenni. Élvezzétek ki minden percét az ottlétnek, és csinálj rengeteg fotót hogy lássuk amit ti.

  Jók legyetek, vigyázzatok magatokra.

  Üdv: Attesz

 2. Leave a Reply

  Your email address will not be published.