Magyarországi kirándulás

Az időszak egyik legnagyobb fejlődési lépcsője az érintés és a fogás. Emma nagy érdeklődéssel igyekszik megérinteni mindent maga körül, legyen az egy ismerős arc vagy bármilyen tárgy. Nagy változások közé sorolhatom azt is, hogy fejét már egyedül képes tartani.

Szülei nagy örömére ebben a hónapban is sikerült csak anyatejjel táplálni. Ha pedig jóllakott, szívesen beszélget. Idáig még nem nagyon találtam olyan témát, ami ne érdekelné. Szemkontaktussal pedig minden figyelmét leköti egy kedves beszélgető partner.

EmmaLabda

Kalandokban sem szűkölködött. Utazott már villamoson, buszon, metrón, vonaton, repülőn (Boeing 737-300 először) és autóval is. Mostanában a tömegközlekedést használja legszívesebben. Ezek közül a villamost kedveli, ahol babakocsiból szemlélheti a fel- és leszálló embereket. Egyik kedvenc időtöltése közé tartozik, amikor megpihenünk egy kicsit valamelyik bicikli út mellett. Adrenalin szintje olyan magasra ugorhat ilyenkor, mint amikor egy megrögzött rajongó kerül a Forma-1 VIP nézőterének első sorába.

no responses for Magyarországi kirándulás

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.