Sikongatás és tenger

Hatodik-hetedik hónapok.
Megint rengeteg dolog történt. Emma elkezdte gyakorolni a sikoltozást. Körülbelül öt alkalomból egy sikoly igen jól sikerül. Ilyenkor Lindára hasonlít a sorozatból, ha emlékeztek.

Emma

Piknikezés közben

Voltunk babaúszáson is. Érdekesnek találta. Jó élmény kategória helyett, inkább valami ilyesmit olvashattunk le az arcáról: “Mi a csuda ez a hely? És megint hová hoztatok? Nem érdekel az a kacsa, inkább azt kellene megtudni mi ez a sok víz itt. Egyébként fáradt és álmos is vagyok.” Legközelebb majd többet hagyjuk aludni a program előtt.

Kézben tart

Kézben tart

Októberben először jártunk Hollandiában hármasban, ahol az úti cél az Északi-tenger volt. Ez egy három órás út autóval. Odafelé kétszer, visszafelé pedig egyszer sem álltunk meg! A múltkori másfél órás repüléshez hasonlóan itt is a szülők aggódtak jobban, de csak az elején. Emma mosolygása útközben feloldott minden görcsöt és lazán sétálgattunk mezítláb a parton. Magára a tengerre ugyan nem volt kíváncsi, mert néhány perc után el is aludt, a hullámok és a szél hangjától. Lesz ez még másképp is.

Az Északi-tengernél. Keresd meg Emmát a képen!

Az Északi-tengernél. Keresd meg Emmát a képen!

one response for Sikongatás és tenger

  1. Anonymous says:

    :)

  2. Leave a Reply

    Your email address will not be published.